Saija heter jag och har innan omskolning arbetat som fasadtekniker i ca 7år men är nu utbildad naturlig hudvård- och SPA- terapeut. Brukar skoja och säga att jag gick från att göra rent fasader till att göra rent fasader ;-) Jag gick min utbildning på Ewas Utbildning i Östersund 2014-2015, utförde ett godkänt slutprov i September 2015.


I denna utbildning som är en deldistans utbildning ingick:

Medicins grundkurs i anatomi & fysiologi, dermatologi, produktkännedom, naturlig ansiktslyft, SPA-pedikyr, hot stonemassage, aromamassage, SPA-massage och olika SPA-behandlingar, lagning & förstärkning av naglar, manikyr och dekoration, makeup, färgning av fransar och bryn, vaxning och en mängd olika ansiktsbehandlingar.

Jag har valt att inte arbeta med allt som ingick i utbildningen för att bli så bra som det bara är möjligt på dom bitar jag brinner för. Jag har även valt att arbeta med naturliga produkter för att jag tycker att det är viktigt att vi inte bara värnar om vår jord utan att vi blir mer medvetna om vad som är hälsosamt och inte för oss människor.

Det är viktigt att vi får upp ögonen för vad vi bör och inte bör stoppa i oss likväl som att vi får upp ögonen för hur mycket skadliga produkter vi använder PÅ våra kroppar.


Jag har utfört en godkänd examination som Advanced Skin Therapist sommaren 2020 som är en gedigen utbildning inom anatomi, fysiologi, näringslära  och coachning och kan nu stolt titulera mig som både det och Hälso-& Livsstilscoach.


Jag har en utbildning som fransstylist 2016.


Inte nog med att jag är utbildad hudvård & SPA-terapeut så har jag även gått en utbildning i Reiki healing 2005, därför finns även den behandlingen på min meny.


Bland det bästa jag vet här i livet är att få andra att må bra och därför har jag valt att göra det till mitt yrke!