Empty page
page
Empty page
page
page
page
page
page
page
page
page
page
Empty page
page
page
page
page
Empty page
page
page
page
page
page
page
page
page
HälsoarkadenSaija heter jag och har innan omskolning arbetat som fasadtekniker i ca 7år men är nu utbildad naturlig hudvård- och SPA- terapeut. Brukar skoja och säga att jag gick från att göra rent fasader till att göra rent fasader ;-) Jag gick min utbildning på Ewas Utbildning i Östersund 2014-2015, utförde ett godkänt slutprov i September 2015.


I denna utbildning som är en deldistans utbildning ingick:

Medicins grundkurs i anatomi & fysiologi, dermatologi, produktkännedom, naturlig ansiktslyft, SPA-pedikyr, hot stonemassage, aromamassage, SPA-massage och olika SPA-behandlingar, lagning & förstärkning av naglar, manikyr och dekoration, makeup, färgning av fransar och bryn, vaxning och en mängd olika ansiktsbehandlingar.

Jag har valt att inte arbeta med allt som ingick i utbildningen för att bli så bra som det bara är möjligt på dom bitar jag brinner för. Jag har även valt att arbeta med naturliga produkter för att jag tycker att det är viktigt att vi inte bara värnar om vår jord utan att vi blir mer medvetna om vad som är hälsosamt och inte för oss människor.

Det är viktigt att vi får upp ögonen för vad vi bör och inte bör stoppa i oss likväl som att vi får upp ögonen för hur mycket skadliga produkter vi använder PÅ våra kroppar.


Efter slutprovet påbörjade jag en utbildning inom fransförlängning som jag förhoppningsvis kommer att ha slutfört inom kort.


Inte nog med att jag är utbildad hudvård & SPA-terapeut så har jag även gått en utbildning i Reiki healing 2005, därför finns även den behandlingen på min meny.


Bland det bästa jag vet här i livet är att få andra att må bra och därför har jag valt att göra det till mitt yrke!

Hudvård och SPA

Hälsoarkaden

Besöksadress:                                                                                                              Telefon: 08-591 164 80

Sönderborgsgatan 2                                                                                                       Mail: saija@halsoarkaden.se      

195 30 Märsta